Entitats en xarxa - Portal d'Entitats de Cervera - Notícies

 

Cercador

(dd/mm/aaaa)

Notícies

Imatge de complement
19/02/2020
El components del Quartet Gerhard al Conservatori de Cervera

El proper dissabte 18 d'abril de 2020, els components del Quartet Gerhard realitzaran les classes extraordinàries "Aula oberta", adreçades a estudiants d'instruments de corda i de música de cambra de nivell professional i superior.

Considerat un dels quartets amb més projecció a nivell europeu, el Quartet Gerhard esdistingeix per la seva remarcable sensibilitat pel so i per un respecte profund per la música com a un dels majors valors humans.

Com a quartet les seves principals influències han sigut a Basilea (Rainer Schmidt), Berlin (Eberhard Feltz), Hannover (Oliver Wille) i Madrid (Günter Pichler).

Guanyadors de diversos premis nacionals i internacionals, el Quartet Gerhard ha participat a importants escenaris internacionals com la temporada de música de cambra Stadt-Casino de Basilea (Suïssa), el festival de quartets de corda de Bordeus i el Festival Radio France Montpellier(França), el Mozartfest de Würzburg i Heidelberger Frühling (Alemanya), temporada Musikamera a La Fenice de Venècia (Itàlia) i al cicle Muzenforum a Bloemendaal (Holanda), entre d’altres. També han estat convidats a Festivals d’estiu de prestigi com la Schubertiada de Vilabertran, Festival Pau Casals del Vendrell, Porta Ferrada, Aix-enProvence i Verbier. A partir de la Temporada 18/19 són artistes residents al Palau de la Música de Barcelona.
És destacable el seu comromís amb la música de nova creació, actuant a esdeveniments rellevants com el cicle del CNDM de Madrid (Espanya), Nuit de la Création a Aix-enProvence (França) i a l’Arnold Schoenberg Center de Viena (Àustria).
Les seves interpretacions han estat retransmeses per Catalunya Música, RNE (Radio Nacional de España), NDR i SWR (Alemanya), i BBC (UK) i France Musique (França).
A nivell discogàfic cal destacar el seu àlbum Portrait (Seed Music 2016) - premi de la crítica al millor CD 2016 - i un llançament amb obres de Kurtag, Berg i Schumann sota la prestigiosa discogràfica Harmonia Mundi International.
 
El Quartet Gerhard el formen:
  • LLUÍS CASTÁN COCHS // violí
  • JUDIT BARDOLET VILARÓ // violí
  • MIQUEL JORDÀ SAÚN // viola
  • JESÚS MIRALLES ROGER // violoncel

 Iniciativa promoguda per: Ajuntament de Cervera Patrocinat per: Diputació de Lleida
ClicPortal