Entitats en xarxa - Portal d'Entitats de Cervera - Inici

Portal d'Entitats de Cervera

Entitat destacada

Les Entitats del Portal
CAMPANERS DE CERVERA

Agenda

(dd/mm/aaaa)

Notícies

cartell
10/09/2019
El diumenge 15 de setembre, aplec a Sant Magí de la Brufaganya

L'aplec de Sant Magí de la Brufaganya se celebrarà el proper diumenge dia 15 de setembre.

En l'aplec d'aquest any cal remarcar les activitats per a famílies i la mainada que es faran a l'esplanada de les Fonts, especialment

Com en tot aplec no hi pot faltar la celebració de l'Ofici, a les 12 del migdia, i el posterior cant dels goigs. Amb anterioritat, a la capella de les Fonts, es farà una senzilla cerimònia d'acollida als romeus i pelegrins.

Des de fa anys no hi falten mai les sardanes i sobretot el Ball Pla que es balla després d'ofici i a la tarda després del dinar.

Finalment remarcar que si voleu dinar amb el menú de l'organització (amanida, paella d'arròs, aigua,  vi i postres, preu 13€), els que viviu a Santa Coloma o a La Llacuna i les seves rodalies heu de comprar el tiquet als forns Pujó abans del dia 12. Els altres els podeu reservar al correu amicssantmagi@tinet.cat, també abans del dia 12 i els trobareu a la taula de l'organització el mateix dia de l'aplec. Per dinar és convenient que us porteu taula i cadires perquè l'organització no pot subministrar lloc per a tothom.

EL NOMBRE DE TIQUETS PEL DINAR ÉS LIMITAT I EN CAP CAS S'AMPLIARÀ EL NOMBRE DE TIQUETS FIXAT PRÈVIAMENT EN FUNCIÓ DELS QUE S'HAGIN COMPRAT AL FORNS PUJÓ I RESERVAT PER CORREU ELECTRÒNIC.


Naturalment també podeu participar a la festa portant-vos el menjar des de casa.

 Amics, us esperem el proper 15 de setembre!Iniciativa promoguda per: Ajuntament de Cervera Patrocinat per: Diputació de Lleida
ClicPortal