Entitats en xarxa - Portal d'Entitats de Cervera - Inici

Portal d'Entitats de Cervera

Entitat destacada

Agenda

(dd/mm/aaaa)

Notícies

Cor Jove del Palau de la Música
29/06/2019
El Cor Jove de l’Orfeó Català a la Brufaganya

 El dissabte 13 de juliol interpretarà l’òpera de Henry Purcell “Dido@Aeneas” en versió concert, subtitulada en català.

En aquesta ocasió el Cor Jove interpretarà l’òpera barroca “Dido&Aeneas” de l’autor anglès Henry Purcell (1659-1695), acompanyats de l’orquestra barroca Ars Musicae de Palma de Mallorca.

Fundat el 1986, El Cor Jove està integrat per una seixantena de cantaires de setze a vint-i-cinc anys. Des del 2003 Esteve Nabona n’és el director i Pau Casan el pianista.

Ha col·laborat amb l’OBC, Orquestra Simfònica del Vallès, London Symphony Orchestra, Gulbenkian Orchestra de Lisboa, The Sixteen Orchestra, Ensemble Pygmalion, Orquestra Barroca Catalana, Orquestra Simfònica Camera Musicae, Ensemble Méridien i Orquestra de Cambra Terrassa 48, entre d’altres. També ha treballat amb els directors Harry Christophers, Raphaël Pichon, Gianandrea Noseda, Simon Rattle i John Adams.

A més d’actuar al Palau de la Música Catalana, la seva seu, ho ha fet a Girona, Tarragona, Cervera, Terrassa, Sabadell, Palma, Sevilla, Granada i Las Palmas de Gran Canaria, i internacionalment a Polònia, Alemanya, Àustria, República Txeca i Holanda.

El 2010 va enregistrar el CD Aigües de primavera i el 2013 Requiems de Mozart i de Fauré per a Columna Música. Va ser nominat als Premis Enderrock 2018 al millor disc de clàssica amb el CD Musicals! d’Albert Guinovart.

El juliol del 2018 va interpretar l’òpera El monstre al laberint de Jonathan Dove, amb tots els cors de l’Orfeó Català i la JONC, dirigits per Simon Halsey, al Festival Grec. La temporada 2019-20, entre altres projectes, actuarà al cicle Palau 100 interpretant Les estacions de Haydn al costat del Cor de Cambra del Palau de la Música i el Gabrieli Consort & Players, sota la direcció de Paul McCreesh.

El Cor Jove de l’Orfeó Català forma part de l’Escola Coral de l’Orfeó Català, que rep el mecenatge de la Fundación Banco Santander.

Podeu reservar entrades pel concert a través de www.brufaganya.cat . Fent la reserva anticipada tindreu un millor lloc que no pas comprant-la el dia del concert.

Hi haurà servei de bar a partir de mitja tarda i, en acabar el concert, xocolata desfeta amb coca i pa torrat per a tothom. 

Us esperem!!!


Iniciativa promoguda per: Ajuntament de Cervera Patrocinat per: Diputació de Lleida
ClicPortal