Entitats en xarxa - Portal d'Entitats de Cervera - Notícies

 

Cercador

(dd/mm/aaaa)

Notícies

29/04/2020
Comunicació adreçada a les famílies i els alumnes del Conservatori de Cervera, maig 2020
Des del Conservatori de Cervera estem treballant des del primer dia per adaptar-nos a la situació de confinament provocada pel COVID-19.
 
Evidentment totes les activitats extraordinàries han estat ajornades o suspeses. El tercer trimestre d'aquest curs 2019-2020 està completament condicionat per la no presencialitat en el centre.
 
La nostra voluntat és poder atendre al nostre alumnat. Som conscients de totes les dificultats que compartim, treballarem per fer la nostra feina el millor possible i esperem reforçar els vincles de la comunitat educativa.
 
Les orientacions que us presentem volem respondre alguns dubtes que pugueu tenir, tot i que encara no tenim resposta a algunes preguntes : proves d'accés, calendari d'inscripció i matrícula....Us informarem a mesura que sigui possible.
 
El claustre de professors impartirà setmanalment les assignatures de llenguatge musical/harmonia i els diferents instruments. Aquestes classes es faran a través dels diferents recursos digitals. Els alumnes estaran informats de les tasques que hauran d'anar realitzant i rebran les valoracions i les correccions corresponents.

La resta d'assignatures serà a criteri de cada professor, depenent de les edats i les característiques de cadascuna d'elles.

AVALUACIÓ

Les qualificacions es faran sempre a partir de l?avaluació continuada, consensuada pel professorat de les diferents matèries. L'avaluació sempre serà en positiu, tenint en compte la casuística de cada alumne i la resposta a les tasques encomanades.

Els alumnes que fins el març no havien resolt els continguts del curs, tindran l'oportunitat de millorar a partir dels deures encomanats pels professors durant aquestes setmanes.
 
CALENDARIS
Les avaluacions fins a 5è de Grau Professional es faran en els terminis fixats pel calendari d'inici de curs, tal com recomana el Departament d'Educació. L'avaluació de 6è de GP, es durà a terme d'acord amb les noves dates d'avaluació del segon de batxillerat.
 
JUNY: avaluacions fins a 5è de GP, tal com estava previst, exàmens fins el 17 de juny, i juntes d'avaluació 18 i 19 de juny.
 
Possibles proves d'accés al Grau Professional, pendent de concretar
 
JULIOL: probable matrícula pel nou curs, distribució de les places dels diferents instruments. Possibles proves d'accés al Grau Superior
 
SETEMBRE: proves de recuperació. Inici del nou curs
 
TUTORIA
Reforçarem el paper del TUTOR, a través del correu electrònic o telèfon resoldre i atendre els dubtes, fer un acompanyament personalitzat a cada alumne
 
RECITALS de 6è de GP
En aquest moment no podem fixar un calendari dels recitals, de totes maneres si es pogués fer s'organitzarien els diferents recitals (encara que siguin virtuals) i d'una durada inferior si cal a l'habitual, s'anirà concretant més endavant, podrien fer-se durant el setembre.
 
WEB DEL CONSERVATORI http://conservatori.ecervera.cat
 
Les informacions acadèmiques i les noves instruccions les anirem actualitzant a la web del centre. En el cas que es sol·liciti alguna informació particular també es pot fer a través del correu electrònic de secretaria : conservatori@cerverapaeria.cat


Iniciativa promoguda per: Ajuntament de Cervera Patrocinat per: Diputació de Lleida
ClicPortal