Entitats en xarxa - Portal d'Entitats de Cervera - Notícies

 

Cercador

(dd/mm/aaaa)

Notícies

En la inauguració de l'exposició també es va presentar el pessebre retallable que rebran els participants a la Mostra-Concurs de pessebres d'aquest any. El pessebre d'aquest any és obra d’Alba Feliu.

Aquest passat divendres 16 de novembre per la tarda i amb la col·laboració de la Paeria de Cervera, tingué lloc al Paranimf de la Universitat de Cervera una de les gravacions televisives que es fan arreu del país de col·laboració del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC) amb La Marató de TV3 d'aquest any. 

Els passats 10 i 11 de novembre, tal i com és tradició de l’entitat cada tardor,  més d’un centenar d’infants i joves cantaires de la CORAL INFANTIL NOVA CERVERA van passar tot el cap de setmana a la casa de colònies de La Carral (El Miracle, el Solsonès), tot gaudint d’unes intenses hores de cant coral i lleure, per tal de poder començar a preparar tots i totes junts, entre d’altres, el repertori nadalenc.

Aquest passat diumenge dia 28 de novembre a la tarda, les portes del Paranimf de la Universitat de Cervera es van obrir al públic per tal d’acollir el tradicional concert i celebració de la Castanyada de la CORAL INFANTIL NOVA CERVERA. Aquest cop però, la Coral Infantil va compartir escenari amb uns convidats de luxe, el Cor Juvenil del Patronat de Música d’Eivissa, que van passar tot el cap de setmana a la nostra ciutat, en motiu del retorn de l’intercanvi que ja es va iniciar el curs passat, quan els cantaires cerverins dels grups de Mitjans i Grans varen actuar a la trobada Veus Joves que anualment té lloc a l’illa d’Eivissa.

La setmana següent a la Festa Major, amb els primers assaigs setmanals, tots els grups de la Coral Infantil Nova Cervera han iniciat el nou curs, que ha arribat carregat de multitud de projectes i de renovades il·lusions.

Les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) se celebren a Europa durant un cap de setmana entre setembre i octubre. L'edició 2018 a Catalunya se celebrarà els dies 12, 13 i 14 d'octubre sota el patrocini de la Generalitat de Catalunya.

pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >   >>
Iniciativa promoguda per: Ajuntament de Cervera Patrocinat per: Diputació de Lleida
ClicPortal