Entitats en xarxa - Portal d'Entitats de Cervera - Notícies

 

Cercador

(dd/mm/aaaa)

Notícies

El proper dissabte 18 d'abril de 2020, els components del Quartet Gerhard realitzaran les classes extraordinàries "Aula oberta", adreçades a estudiants d'instruments de corda i de música de cambra de nivell professional i superior.

Els infants de Cervera, durant aquestes setmanes prèvies i posteriors a la Festa Major d'hivern, estan coneixent de primera mà el significat de la festa.

A les tres escoles d'infantil i primària de la ciutat s'estan desenvolupant unes propostes pedagògiques, creades pel Seminari de Cultura Popular de Seny Major, entorn al Santíssim Misteri. Propostes tant d'activitats didàctiques, com visites, que a la fi enriqueixen el coneixement de la cultura popular de la nostra vila.

 

Una nadala sobre el canvi climàtic que podeu escoltar a Youtube o Spotify.

De l’1 al 5 de novembre, els alumnes de grau professional de l’aula de percussió del Conservatori de Cervera, van viatjar a la ciutat alemanya de Bielefeld on van intercanviar diferents experiències amb els membres del grup de percussió alemany Bi-Cussion.

 

El grup de treball de Festa major Petita, de l’agrupació cultural Seny Major de Cervera i del Seminari de cultura Popular a les Escoles del Servei Educatiu de la Segarra, fa la tasca de divulgació de l’ampli patrimoni festiu de la ciutat de Cervera, amb la realització de nombrosos projectes i activitats. Una de les principals és treballar els diferents elements del seguici popular a les escoles, per tal d’apropar la cultura popular a la mainada.

 

Seguint amb aquest objectiu, el CAP de Cervera ha acceptat de bon grat la proposta d’aprofitar la sala d’espera de pediatria per exposar els vinils, dissenyats per Anna Domenjó. Aquests vinils representen els elements festius i culturals que prèviament han treballat a les escoles i que la mainada identifica i coneix.

Des del CAP es valora molt positivament la proposta, ja que surt de les entitats locals amb les avantatges que això suposa: accessibilitat i obertura del CAP a la ciutadania, humanització, participació de la ciutadania en dissenyar com els agradarien els seus espais dins del CAP… Pensem que promocionar la cultura i les activitats culturals des de tots els àmbits, aporta beneficis indiscutibles sobre la salut. Les entitats culturals ajuden a teixir aquesta xarxa social tan necessària i que aportarà salut als infants i els arrelarà al seu territori.

Per aquest motiu, el passat dimecres dia 6 de novembre 2020 a les 18.30 h i a pediatria del CAP, es va fer la inauguració dels vinils del seguici popular de Cervera.

 

El Conservatori de grau professional de música de Cervera manifesta el seu rebuig a la sentència emesa pel Tribunal Suprem i reclama la llibertat immediata de tots els presos i preses polítiques, així com també el retorn de totes les persones exiliades.

pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >   >>
Iniciativa promoguda per: Ajuntament de Cervera Patrocinat per: Diputació de Lleida
ClicPortal