Entitats en xarxa - Portal d'Entitats de Cervera - Notícies

 

Cercador

(dd/mm/aaaa)

Notícies

Des del Conservatori de Cervera estem treballant des del primer dia per adaptar-nos a la situació de confinament provocada pel COVID-19.
 

Davant la situació sanitària provocada pel COVID-19, i d'acord amb les instruccions rebudes, comuniquem que queden suspeses les classes del conservatori a partir del divendres 13 de març fins a nou avís.

Comunicat dels conservatoris i centres professionals de música de catalunya a favor d’un model d’educació musical que inclogui plans d’estudi estructurats i de llarga durada a les escoles de música

 

Adreçat als alumnes que han d'escollir instrument.

El proper dissabte 18 d'abril de 2020, els components del Quartet Gerhard realitzaran les classes extraordinàries "Aula oberta", adreçades a estudiants d'instruments de corda i de música de cambra de nivell professional i superior.

Els infants de Cervera, durant aquestes setmanes prèvies i posteriors a la Festa Major d'hivern, estan coneixent de primera mà el significat de la festa.

A les tres escoles d'infantil i primària de la ciutat s'estan desenvolupant unes propostes pedagògiques, creades pel Seminari de Cultura Popular de Seny Major, entorn al Santíssim Misteri. Propostes tant d'activitats didàctiques, com visites, que a la fi enriqueixen el coneixement de la cultura popular de la nostra vila.

 

pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >   >>
Iniciativa promoguda per: Ajuntament de Cervera Patrocinat per: Diputació de Lleida
ClicPortal